Maistuva, iloinen, vähän hullu ja hyvin paikallinen- tee olosi kotoisaksi meillä!
POPUP
🌹27.4. Bubbles and Tasters Charles "Bona" Vane-Tempestin kanssa klo 17.30
AUKI
1.4-31.5 Ti-Pe klo 11-16, La klo 16-21, 1.6-15.8: Ti-La klo 13-21.30
Muut ajat tilauksesta.


Kauppiaskatu 4, Parainen
FILOSOFIA

Ruokalistamme vaihtuu päivittäin ja koostuu tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Näin voimme taata maukkaan ja laadukkaan ruoan tarjoilun ilman hävikkiä. Kompostoimme Bokashi-menetelmällä ja tuotamme näin ollen omaa mustaa multaa jota Tallbacka Trädgård käyttää.
Paikallisten hankintojemme kautta näemme suurta hyötyä-ammattitaito on lähempänä ja säästää siten aikaa.

Katso meidän ruokalista
ERIKOISUUTEMME

Villi-kalaa saaristomereltä, omia, paikallisesta raakamaidosta valmistettuja juustoja ja kotimaisia sekä isompien että pienempien juustoloiden ihania juustoja.
Liha on luonnonlaidun lihaa tai riista.
Osa leivästä leivomme itse, osan ostamme paikalliselta leipurilta Robertilta ja Hunger & Törstiltä. Paikalliset taiteilijat esittelevät maalauksia, keramiikkaa ja myymme, myös käsitöitä saaristosta ja hunajaa.Tavoitteemme on selkeä - rento kodinomainen ja lämmin tunnelma.

Katso, mitä meille tapahtuu
OMISTAJA EVA KUTSUU SINUT KAHVITILAISUUTEEN

Paraisten keskustassa sijaitsevassa kaivoksessa räjäytetään arkisin klo 14. Tule kokemaan räjäytys päivän jälkiruoan ja hyvän kahvin tai Tallbacka Trädgårdin herkullisen yrttiteen kera.Tarjoillaan ti-la klo 12-17.00.
Saatat tuntea Evan entuudestaan. Hänellä oli ravintola, satama ja majoituspaikka Pensarissa, Nauvossa ja Åressa Pensionat Mulfjället huhtikuu 2019 saakka.
Matmalmen @EVA avattiin kesäkuussa 2019 saariston pääkaupunkiin - Parainen.