Maistuva, iloinen, vähän hullu ja hyvin paikallinen
Vieraile luonamme ja tunne olosi kotoisaksi
Avoinna
Ti-pe 11-15.30
La-su 16-21.00
Jos aukioloaikamme eivät sovi sinulle, voit varata
ravintolan sinulle ja seurueellesi muina aikoina

Köpmansgatan 4, Pargas
FILOSOFIA

Ruokalistamme vaihtuu päivittäin ja koostuu tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Näin voimme taata maukkaan ja laadukkaan ruoan tarjoilun ilman hävikkiä. Kompostoimme Bokashi-menetelmällä ja tuotamme näin ollen omaa ruukkumultaa ja lantaa sekä toimitamme multaa ja lantaa Tallbackan puutarhaan ja Källarholmenin puutarhaan.
Paikallisten hankintojemme kautta näemme suurta hyötyä paikallisten yritysten kanssa työskentelystä.

Katso meidän ruokalista
ERIKOISUUTEMME

Villiä kalaa saaristomereltä, omia, paikallisesta raakamaidosta valmistettuja juustoja ja herkullisia juustoja, joita ostamme Jordkällarenista. Osa leivästä leivomme itse, osan ostamme paikalliselta leipurilta Robertilta ja Hunger & Törstiltä. Paikalliset taiteilijat esittelevät maalauksia, keramiikkaa ja myymme ruokakäsitöitä saaristosta hilloja, hunajaa, mehuja, pyyhkeitä.Tavoitteenamme on selkeä - rento kodinomainen ja lämmin tunnelma.

Katso, mitä meille tapahtuu
OMISTAJA EVA KUTSUU SINUT KAHVITILAISUUTEEN

Paraisten keskustassa sijaitsevassa kaivoksessa räjäytetään arkisin klo 14. Tule kokemaan räjäytys päivän jälkiruoan ja Paraisilla paahdetun kahvin tai Tallbacka Gardenin herkullisen yrttiteen kera.Tarjoillaan ti-pe klo 14-15.30.Saatat tuntea Evan entuudestaan. Hänellä oli ravintola, satama ja majoituspaikka Pensarissa Nauvossa, mutta miehensä kuoleman jälkeen Eva myi Pensarin vuonna 2018 ja avasi Matmalmen @EVA -ravintolan vuonna 2019 saariston pääkaupunkiin Pargasiin.